Het Schoonheidssalon – L’occhio di Chloé

Boost your eyes met de lash lift!

Goed nieuws! Vanaf nu bieden we een gloednieuwe verzorging aan: de lash lift!

Tijdens de lockdown kwam er ineens heel wat tijd vrij in onze agenda’s. Deze vrijgekomen tijd wouden we nuttig besteden want zoals jullie weten, is stilzitten niets voor ons. Daarom besloten we om ons bij te scholen. Vanaf nu kunnen we jullie dus ook verwennen met een prachtige lash lift!

Wat is een lash lift?

Een lash lift is een behandeling die ervoor zorgt dat jouw wimpers een mooie en opvallende uitstraling krijgen. Je wimpers zullen na de lash lift maar liefst voor 5-6 weken lang gelift zijn.  Er worden geen valse wimpers of extensions gebruikt, we werken puur met jouw eigen wimpers. Zo behouden we een natuurlijk resultaat.

Hoe werkt een lash lifting?

Voor de lash lifting vragen we je om zonder make-up naar het salon te komen. We starten eerst met het reinigen van jouw wimpers om zo achtergebleven vet of vuil te verwijderen. Dan borstelen we de haartjes en maken we ze droog. Eens de wimpers volledig droog zijn, brengen we op de rand van je bovenste ooglid een siliconen pad aan. De dikte hiervan hangt af van het gewenste resultaat. Daarna gaan we met permanentvloeistof en fixeergel aan de slag. Deze producten zorgen ervoor dat je wimpers gelift worden en dat het resultaat een 5 tot 6-tal weken blijft.

Tijdens de lash lift worden je wimpers vanaf de aanzet omhoog gezet. Hierdoor lijken je wimpers langer en voller. Dit zorgt voor een openere blik. Na afloop kunnen we jouw wimpers ook meteen verven. Dit zorgt ervoor dat je wimpers nog langer zullen lijken. Wanneer je van jezelf al donkere wimpers hebt, is dit niet nodig.

Wat zijn de voordelen van een lash lift?

 • Je ogen lijken groter
 • Je hebt geen mascara meer nodig
 • Zorgt voor een natuurlijke uitstraling
 • Geen schade aan je eigen wimpers
 • Je geniet 5 à 6 weken van prachtige wimpers
 • Het resultaat blijft zichtbaar na het zwemmen, douchen of zweten

Praktisch:

De behandeling zelf duurt 50 tot 60 minuten en is volledig pijnloos. Zorg wel dat je wimpers de eerste 24 uur na de behandeling niet nat worden en gebruik ook geen mascara of wimperkruller tijdens deze periode. Dit zal zorgen voor een optimaal resultaat. De behandeling kan perfect gecombineerd worden met een epilatie van de wenkbrauwen en een kleuring.

Wij zijn alvast helemaal fan van de lash lift! Hopelijk jullie binnenkort ook. Benieuwd naar het resultaat op jouw wimpers? Reserveer dan snel hier jouw behandeling!

0
  0
  Winkelmand
  Jouw winkelmand is leegTerug naar winkel