Het Schoonheidssalon – L’occhio di Chloé

Vergeet oogverzorging niet tijdens jouw beautyroutine

Ogen laten je gezicht spreken. Vergeet ze daarom geen extra aandacht te geven tijdens jouw dagelijkse of wekelijkse beautyroutine. Wij leggen je in deze blog graag uit waarom oogverzorging zo belangrijk is en laten je ook graag onze favoriete producten zien! 

Lees snel verder en laat je ogen nog meer stralen ✨ 

Waarom is oogverzorging zo belangrijk?

Het is super belangrijk om goed voor je ogen te zorgen! Ze verdienen zeker en vast wat extra aandacht tijdens je verzorgingsritueel. De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan de huid op het gelaat. Ook zijn de eerste tekenen van huidveroudering bijna altijd zichtbaar rond de ogen Hierdoor hebben ze dus wat extra verzorging nodig. 

Oogverzorging bestaat meestal uit crèmes, serums of pads. Deze zijn speciaal gemaakt voor de huid rondom je ogen. Door de huid daar consequent te verzorgen, zal je de zichtbaarheid van rimpels en kraaienpootjes kunnen beperken.

Waar moet je op letten tijdens je oogverzorging?

Zorg er eerst en vooral voor dat je elke avond jouw make-up verwijderd. Behandel de huid daarna met aangepaste producten die afgestemd zijn op jouw huidtype. Weet je niet welke producten bij jouw huid passen? No stress! Vul ons formuliertje in en wij geven je graag aangepast advies!

Niet alle huidverzorgingsproducten moet je dagelijks aanbrengen. Er bestaan ook behandelingen of producten die je wekelijks kan gebruiken.

Probeer tijdens het gebruik van de oogverzorgingsproducten niet te wrijven maar masseer het in de huid met de toppen van je vinger. Dit zorgt ervoor dat het product beter kan inwerken. Begin aan de binnenkant van je oog en werk zo naar buiten toe. Een fout die ook veel mensen maken, is om hun dag- of nachtcrème rond de ogen aan te brengen. Dit moet je zeker niet doen! De huid is daar een stuk dunner en gevoeliger waardoor die specifieke en mildere verzorging nodig heeft. 

Wil jij je ogen ook wat beter gaan verzorgen? Goed plan! Wij laten je hieronder graag onze favoriete oogverzorgingsproducten zien.

Onze favoriete oogverzorgingsproducten

Omdat het vaak moeilijk is om te kiezen tussen al de beschikbare producten, delen wij graag onze favorieten met jullie! 

We krijgen vaak de vraag van klanten welk merk nu het beste is qua oogverzorgingsproducten maar hier hebben we geen goed of fout antwoord op. Sommige mensen grijpen liefst terug naar hun favoriete merk en anderen laten ons het advies geven aan de hand van hun huidtype en de problemen die ze ervaren. Om de keuze wat makkelijker te maken kan je hieronder onze favorieten vinden.

Crèmes & gels

De crème lumière van Sothys bestrijdt en camoufleert rimpels, fijne lijntjes, donkere kringen en wallen. Door de gladde textuur voelt de crème lekker fris aan en versmelt hij in no time met jouw huid.

Gebruik: Je gebruikt de crème best ‘s ochtends en ‘s avonds op het hele ooggebied. Vergeet zeker je bovenste ooglid niet. Breng het product ook aan tussen je wenkbrauwen om je ogen er jonger uit te laten zien.

Dit fijne product van Sothys verbergt en behandeld donkere kringen rond jouw ogen. Door de zachte textuur kan je het makkelijk aanbrengen en biedt het meteen verlichting.

Gebruik: Voor een optimaal resultaat gebruik je dit best ‘s morgens na het aanbrengen van de oogcontourcrème en voor de foundation. Dep lichtjes vanuit de binnenhoek naar buiten. Het is ook een ideaal product om tijdens de dag jouw make-up mee bij te werken.

De cryo roll-on van Sothys is dé holy grail tegen wallen. Het heeft als doel om je wallen te laten verdwijnen en je ogen weer laten herleven.

Gebruik: Breng de cryo roll-on aan op het onderste ooglid met behulp van de drie balletjes en druk lichtjes op de tube. Strijk het product vanuit de binnenhoek van het oog in de huid en werk richting de slapen.

Oogpatches

Deze patch van Sothys laat je ogen zichtbaar herleven en geeft ze hun glans terug. Door de biocellulose-ondersteuning zorgen ze onmiddellijk voor een fris gevoel en gladmakend effect. 

Gebruik: Breng de patch aan op een schone en droge huid. Maak ze voorzichtig glad met jouw vinger zodat ze goed op de huid blijven plakken. Laat 10 minuten intrekken en haal de patch eraf. Masseer het overgebleven product zachtjes in de huid. Je kan dit best één of twee keer per week herhalen.

Last van tekenen van vermoeidheid? Deze fijne patch van Germaine de Capuccini is ontwikkeld met de aqua-geltechnologie die zorgt voor een optimale opname. Het ontstopt de huid, verjongt de oogcontour en vermindert vochtophopingen.

Gebruik: Breng de patch 2 keer per week aan. Laat het 20 minuten rusten voor een optimaal resultaat.

Twijfel je toch nog over welk product je wilt gaan gebruiken? En wil jij graag persoonlijk advies ontvangen over welke oogverzorging het beste bij jouw huid past? Geen probleem! Stuur ons een berichtje of geef een belletje en dan bekijken we dit graag even in samen met jou. 

0
    0
    Winkelmand
    Jouw winkelmand is leegTerug naar winkel